Kahramanmaraş Depremi: Jeolog Naci Görür Açıkladı, Endişeye Mahal Yok!

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremde endişe verici bir durum yaşanmadı. Jeolog Naci Görür, depremin artçı olduğunu belirtirken, AFAD da Dulkadiroğlu merkez üssünde meydana geldiğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan sabah depremi, jeolog Naci Görür'ün yaptığı açıklamalarla birlikte, endişe verici bir durum olmadığını vurguluyor. AFAD'ın verilerine göre, Dulkadiroğlu merkez üssünde gerçekleşen 4 büyüklüğündeki depremin etkileri inceleniyor.

Kahramanmaraş bu sabah depremle sarsıldı. Türkiye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Dulkadiroğlu merkez üssünde 4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Jeolog Naci Görür, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, depremin endişe verici boyutta olmadığını belirterek, "Arkadaşlar, 2 saat önce Kahramanmaraş'ın Kocalar bölgesinde 3,9-4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem muhtemelen Pazarcık kolu üzerinde gerçekleşti ve 5-8 km derinlikte oldu. Bu deprem artçı bir deprem ve endişeye mahal yok. Sevgiyle" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde meydana gelen deprem, jeolog Naci Görür'ün açıklamalarıyla sakinleştirici bir hava kazanırken, AFAD tarafından yapılan duyuruda Dulkadiroğlu merkez üssünde yaşanan olayın etkileri araştırılıyor. Yaşanan depremin vatandaşlar üzerindeki etkileri ve güvenlik tedbirleri konusunda çalışmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 Ay tutulması ne zaman?
FETÖ Soruşturmasında 44 Kamu Görevlisine Gözaltı Kararı
Tarihi Eser Kaçakçılığına Karşı Başarılı Operasyon: 607 Obje Ele Geçirildi, 5 Şüpheli Gözaltında
Özhaseki: Mafyalara izin vermeyeceğiz, sahil şeritlerinde işgal edilen alanları yıkacağız
Naci Görür'den deprem uyarısı geldi: Afet boyunda zarar verebilir!