Kahramanmaraş’ta 3.8 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre saat 23.06'da gerçekleşen depremin derinliği 6.32 km olarak belirlendi. Güncel bilgilendirme bekleniyor.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu olay, saat 23.06'da kaydedildi ve depremin derinliği 6.32 km olarak ölçüldü. Depremin etkileri hakkında henüz detaylı bilgi verilmezken, yerel yetkililerin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 23.06'da kaydedilen depremin derinliği 6.32 km olarak ölçüldü. Depremin etkileri hakkında henüz detaylı bilgi verilmezken, yerel yetkililerin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor. Olaya ilişkin can kaybı veya maddi hasarla ilgili herhangi bir rapor bulunmamakla birlikte, depremin neden olduğu olası etkilerin değerlendirilmesi için bölgedeki izleme ve yardım ekipleri harekete geçmiş durumda. Kamuoyunu bilgilendirmek ve gerekli önlemleri almak adına ilgili kurumlar titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Orlando Bloom'dan 'Truva' İtirafı Geldi! Şaşkına Çevirdi!
Kirası çok düşük olanlar dikkat: Tahliyeye itiraz hakkı yok!
Antalya'da Yerleşik Yabancılar Şehirden Ayrılıyor
Cebinizdeki parada bu detaya dikkat: Bir anda servet sahibi olabilirsiniz!
Erdoğan'ın konvoyuna karşı tepki gösteren genç gözaltına alındı!