Kahramanmaraş'ta 4 Yaşındaki Çocuk Vahşice Katledildi

Kahramanmaraş'ta 4 yaşındaki Sultan Akgül, evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilerek öldürüldü. Amcasının oğlu tutuklandı. Olay toplumda büyük üzüntü yarattı.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün evlerinin yakınındaki samanlıkta ölü bulunmasıyla birlikte, toplumda büyük bir şok ve üzüntü yaşandı. Sultan'ın vahşice öldürülmesi, ailenin ve mahalle sakinlerinin derin bir hüzne boğulmasına neden oldu. Suçlu olarak amcasının oğlu gözaltına alındı ve tutuklandı, ancak bu acı kaybın yarattığı acı ve infial henüz hafiflemiş değil.

Dulkadiroğlu ilçesi Elmalar Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunması büyük üzüntü yarattı.

Anne ve babasının evde olmadığı bir sırada Sultan'a ulaşamayan ailesi, endişe içinde bölgeye jandarma ekiplerini çağırdı. Mahalle sakinleri de Sultan'ın bulunması için arama çalışmalarına katıldı. Ne yazık ki, yapılan arama sonucunda Sultan'ın cansız bedeni samanlıkta bulundu. Küçük kızın boğazının kesilmiş olması, olayın vahşetini daha da artırdı.

Araştırmalar sonucunda, Sultan'ın amcasının oğlu A.A.'ya ait ayakkabı ve kan izleri bulundu. Gözaltına alınan A.A., suçunu itiraf etti. Jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen A.A., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Bu acı olay, toplumda büyük bir infiale yol açarken, ailenin ve yakınlarının yaşadığı acıyı paylaşmak ve onlara destek olmak önemli bir gereklilik haline geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
"Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı
Başbakanla telefonda konuşurken devleti yıkmaya teşebbüs
TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı