Kahramanmaraş’ta Şiddetli Deprem! Gaziantep ve Adana’da da Hissedildi

Son dakika haberi: 6 Şubat depremlerinin ağır izlerini taşıyan Kahramanmaraş, bugün sabah saatlerinde bir kez daha depremle sarsıldı. Pazarcık merkezli 5.0 büyüklüğündeki bu deprem, Gaziantep ve Adana gibi çevre illerde de hissedildi.

Kahramanmaraş, 6 Şubat depremlerinin ağır yaralarını henüz saramamışken, bir kez daha güçlü bir sarsıntıyla sarsıldı. AFAD'ın son dakika açıklamasına göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 5.0 olarak kaydedildi.

Saat 09:31'de gerçekleşen deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oluştu. Başta Adana ve Gaziantep olmak üzere çevre illerde de hissedilen bu deprem, halk arasında kısa süreli bir panik yarattı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı. Depremle ilgili henüz can veya mal kaybı bildirilmedi.

AFAD, depreme ilişkin bilgileri resmi sosyal medya hesabından paylaştı. Yayımlanan açıklamaya göre depremin koordinatları 37.28417 N enlemi ve 37.04472 E boylamı olarak duyuruldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.