Kahvede silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı

Olay, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde bugün saat 13.40 sıralarında, Davutlar Meydanı'ndaki bir kahvehanede meydana geldi. F.B. ile amcasının oğlu Y.B., iddiaya göre alacak yüzünden Faruk Öner ile tartıştı. Tartışma kısa sürede...

Olay, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde bugün saat 13.40 sıralarında, Davutlar Meydanı'ndaki bir kahvehanede meydana geldi. F.B. ile amcasının oğlu Y.B., iddiaya göre alacak yüzünden Faruk Öner ile tartıştı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Tabancaların kullanıldığı silahlı kavgada göğsünden yaralanan Öner, kanlar içinde kaldı. Kahvehanede bulunan, olayla ilgisi olmayan Emrah Kaya da seken kurşunla yaralandı.

DHA’nın haberine göre olayda F.B. de vuruldu. F.B. amcasının oğlu Y.B.'nin de yardımıyla bir otomobille Söke Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Öner ve Kaya da ambulansla aynı hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Ancak Öner, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Faruk Öner'in yıllar önce Davutlar'dan ayrılarak Ankara'ya yerleştiği, bu sabah yeni döndüğü öğrenildi. Husumetin, yıllar öncesinden bu yana süren alacak davasından kaynaklandığı öne sürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"
Karısını Öldüren Şahıs, Samsun'da Polise Teslim Oldu!