KAİMDER yurdundaki istismar 3 yıl sürmüş

Karaman'da Ensar Vakfı'nın açtığı KAİMDER yurdunda en az 45 erkek öğrencinin tecavüze uğradığı ileri sürülmüş, 10 öğrenciyse tecavüzü raporla kanıtlamıştı. 10 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunmaktan 600 yıla...

Karaman'da Ensar Vakfı'nın açtığı KAİMDER yurdunda en az 45 erkek öğrencinin tecavüze uğradığı ileri sürülmüş, 10 öğrenciyse tecavüzü raporla kanıtlamıştı. 10 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunmaktan 600 yıla yakın hapsi istenen öğretmen Muharrem B. ile ilgili iddianame ortaya çıktı. İddianameye göre Ensar Vakfı ve KAİMDER’in yurtlarında yaşanan istismarlar 3 yıl sürmüş.

Karaman'da 10 çocuğun cinsel istismara uğramasına dair iddianame kabul edildi. İddianameye göre, nöbetçi belletmen Muharrem B. (53), 2012-2013 ve 2014’te Ensar Vakfı’na ait yatılı evde 3, daha sonra geçtiği Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nin (KAİMDER) pansiyonunda 7 olmak üzere 10 çocuğa cinsel istismarda bulundu. Çocuklar, öğretmenin kendilerine odalarında cinsel istismarda bulunduğunu anlatırken; Adli Tıp Kurumu’nun raporu da bu anlatımı doğruladı.

''İTİRAF EDİYORUM’

Radikal'den İsmail Saymaz'ın haberine göre, sınıf öğretmeni Muharrem B. ifadesinde çocuklarla "dayanamayıp ilişkiye girdiğini", tedavi olmak istediğini anlattı. Çocuklara porno film izletmediğini, hayvan belgeseli gösterdiğini savundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gazze halkının mücadelesine desteğimiz sürecek
Diyanet'ten 'Audi A8 makam aracı' açıklaması 'Şehir dışı programı için kiralanıyor'
1 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları
'Felaket 3 ay önceden başladı'
Türkiye artık ucuz değil: Türk tatil beldeleri ilk 10'a giremedi