Kainat Güzeli Yalan Söyledi: Suudi Arabistanlı Modelin Gerçeği Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Malezya'da düzenlenen bir güzellik yarışmasında boy gösteren Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Miss Universe yarışmasına katılacağını duyurmuştu.

Suudi Arabistan'dan "Miss Universe" Yalanı: Rumy Al-Qahtani Hayalleri Kırıldı!

"Miss & Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında bu sene ilk kez Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani ülkesini temsil ederek büyük bir ilke imza atmıştı. Suudi Arabistan tarihinde ilk kez bir güzellik yarışmasına katılan Al-Qahtani, bir sosyal medya gönderisinde "Malezya'da düzenlenen Miss Asia International 2024 yarışmasına katılmaktan onur duyuyorum" diye yazmış ve büyük bir heyecan uyandırmıştı.

Miss Universe Hayalleri Kabusa Dönüştü

Yarışmada derece alamayan Al-Qahtani, daha sonra 28 Eylül'de Meksika'da gerçekleşecek olan Miss Universe'e katılacağını duyurdu. Bu açıklama, Suudi Arabistan'da bir ilki temsil edeceği için büyük ilgi görmüş ve Al-Qahtani'ye vatandaşlarından yoğun destek yağmıştı.

Ancak Miss Universe organizasyonu, Al-Qahtani'nin bu iddiasını yalanladı. Yapılan açıklamada, Suudi Arabistan'dan herhangi bir adayın yarışmaya katılımı için resmi bir başvurunun yapılmadığı ve Al-Qahtani'nin bu konudaki beyanlarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den 5 kent için sarı kodlu uyarı
Sahte kahveyi anlamanın bir yöntemi buymuş: Dolandırıcılar buraya da sızdı!
Schengen vizelerine zam geliyor
Kalp sağlığı için çikolatayı böyle yemelisiniz
Maliyeti 10 TL olan o besin en sağlıklı kahvaltılık seçildi!