Kalbi kırık bir islamcıdan Erdoğan'a sitem: Kalbimizi kırdınız

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 10 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Mavi Marmara gemisinin Gazze seferi için daha önce 'İzni biz verdik' demesine rağmen, İsrail'le yapılan anlaşmanın ardından 'Giderken dönemin başbakanına...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 10 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Mavi Marmara gemisinin Gazze seferi için daha önce 'İzni biz verdik' demesine rağmen, İsrail'le yapılan anlaşmanın ardından 'Giderken dönemin başbakanına sorup mu gittiniz?' dedi.

Erdoğan'ın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, İslami kesimden gelen bir kaç cılız tepki dışında sesszlik hakim. 

İNCE BİR SİTEM: KALBİMİZİ KIRDINIZ

Tayyip Erdoğan'ın Mavi Marmara hakkındaki sözlerine ince bir sitemle karışık tepki ise IHH'nın en sıkı destekçleri arsında yer alan ve TRT TÜRK'de 'Rota' programının da yapımsıcı olan gazeteci Adem Özköse'den geldi. Bir dönem Hakan Albayrak'la birlikte Sancaktar' adlı islamcı dergiyi ve "Kurtuluş Postası" gazetesini de çıkaran Adem Özköse, Erdoğan'a yazdığı Twitter mesajında "Bizi gerçekten üzdünüz, kalbimizi kırdınız. Gönlümüzdeki yerinize lütfen zarar vermeyin" dedi. Ardından "Allah bizi bir partiyi, cemaati, hocayı, vakfı veya lideri kutsal kabul edip körü körüne savunmaktan korusun" diyerek Erdoğan'a olan bağlılıklarıı sorguayabilecekleri sinyalini veren Özköse, son mesajda ise "Dostun attığı gül; düşmanın attığı taştan çok daha ağırdır denir. Gerçekten de öyleymiş" diyerek yeniden 'ince sitem' moduna döndü. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

‘Gözünüz aydın bu da ama böyle gönderildi’
İnsanı üzen bir üçüncü dünya ülkesi fotoğrafı
Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya: Erdoğan'ın askerlerinin bir numarasıdır
İsmailağa kapılarını ilk kez gazetecilere açtı
Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı evleniyor