Kaluga’da Mi-28 Askeri Helikopteri Düştü: Mürettebat Hayatını Kaybetti

Rusya'nın Kaluga bölgesinde bir Mi-28 askeri helikopteri düştü. Kazada mürettebattan kurtulan olmadı. Rusya Hava ve Uzay Kuvvetleri, helikopterin teknik arıza nedeniyle kaza yaptığını belirtti. Olay yerinde inceleme sürüyor.

Rusya'nın Kaluga bölgesinde Mi-28 model bir askeri helikopter, planlı bir uçuş sırasında düştü. Kazada mürettebatın tamamı hayatını kaybetti. Rusya Hava ve Uzay Kuvvetleri, helikopterin teknik bir arıza nedeniyle kaza yaptığını ve olay yerinde herhangi bir hasar olmadığını açıkladı. Yetkililer, kaza ile ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Rusya'nın Kaluga bölgesinde Mi-28 model bir askeri helikopter, planlı bir uçuş sırasında düştü. Kaza sonucu mürettebattan kurtulan olmadı. 

Rusya Hava ve Uzay Kuvvetleri Komutanlığı, helikopterin ıssız bir bölgeye düştüğünü ve olay yerinde herhangi bir hasar olmadığını açıkladı. İlk bilgilere göre, kazanın teknik bir arızadan kaynaklandığı belirtiliyor. Olay yerinde Rusya Hava ve Uzay Kuvvetleri'nden bir komisyon inceleme yapıyor.

Kaluga Bölgesi Valisi Vladislav Şapşa, helikopterin Kaluga'nın Jizdrinskiy bölgesine düştüğünü ve yetkililerin olay yerinde çalışmalarını sürdürdüğünü duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.