Kamala Harris: "En kötü insanlar içimizdeki düşmanlar"

Harris, Pennsylvania'da düzenlediği mitingde Trump'ın "en kötü insanlar içimizdeki düşmanlar" ifadelerine dikkat çekti. Trump'ın söylemlerinin "tehlikeli" olduğunu belirten Harris, kendisini desteklemeyenleri "düşman" olarak tanımlamasını eleştirdi.

Harris, Pennsylvania eyaletindeki Erie şehrinde düzenlediği mitingde, Cumhuriyetçi rakibi Trump'ın "en kötü insanlar içimizdeki düşmanlar" şeklindeki ifadelerine ve seçim günü için ordudan destek çağrısına dair bir klip gösterdi.

Harris, Trump'ın söylemlerinin "tehlikeli" olduğunu vurgulayarak, kendisini desteklemeyen Amerikalıları "düşman" olarak tanımlamasını eleştirdi. "Donald Trump, giderek dengesizleşmeye ve akli dengesini yitirmeye başladı," dedi.

Harris, Trump'ın ikinci bir döneminin ABD için "tehlikeli" olacağını da belirtti.

Trump ise Fox News'a verdiği mülakatta, "Bence daha büyük sorun içimizdeki düşmanlar. Çok kötü insanlarımız var. Bazı hasta insanlarımız, radikal sol politikacılarımız var," şeklinde açıklamada bulundu. Ayrıca, 5 Kasım'daki başkanlık seçiminde "içerideki düşmanlarla" başa çıkmak için Ulusal Muhafızlar veya ordudan destek alınmasını önerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.