Kamerayı unutan hırsız tanınmamak için kadın kıyafetleri giydi

Denizli'de ilginç bir hırsızlık olayı güvenlik kameraları sayesinde aydınlatıldı. Servettin Arılık, bir evden 50 bin TL ve 22 gram altın çaldı. Tanınmamak için kadın kıyafetleri giyerek evden çıkan Arılık, yakalanarak tutuklandı.

Denizli'de meydana gelen ilginç bir hırsızlık olayı, güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler sayesinde gün yüzüne çıktı. Servettin Arılık, bir evden 50 bin TL ve 22 gram altın çalarak kaçtı, ancak polisin titiz çalışmaları sonucu yakalanarak tutuklandı. Olayın detayları ise oldukça dikkat çekici.

Denizli'de ilginç bir hırsızlık olayı, güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerle aydınlatıldı. Deliktaş Mahallesi'nde iki kişiye ait aracın çalınmasının ardından, bir evden gerçekleşen hırsızlık olayı için Denizli Emniyeti harekete geçti.

Polis ekipleri, apartmanın güvenlik kameralarını inceleyerek, 50 bin TL ve 22 gram altın çalan Servettin Arılık'ı tespit etti. Arılık, yakalanarak mahkeme tarafından tutuklandı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNE YANSIDI


Hırsızlık anına dair kamera kayıtları, Arılık'ın evden çıkarken tanınmamak için kadın kıyafetleri giydiğini ortaya koydu. Görüntülerde, Arılık'ın daireden çıkış anı kaydedilmişken, üst kattaki boşandığı eşine ait dairenin önünde bu kıyafetleri çıkardığı ve oradan ayrıldığı görüldü.

Ayrıca, Arılık'ın çaldığı iki otomobil ile paranın 12 bin TL'lik kısmı bulunarak, tutanakla sahiplerine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.