Mustafa Balbay: Kamuoyunda çok bilinmeyen 1-2 kişi ABD’de lobi faaliyetlerine başlamış

Mustafa Balbay, ''Kamuoyunda çok fazla öne çıkmayan 1-2 kişi şu anda Amerika'ya gidip bazı lobi faaliyetlerine başlamış.'' dedi.

Dr. Sedef Kabaş, TELE1 programcısı Can Ataklı, TELE1 programcısı Mustafa Balbay ve Mehmet Ocaktan'ın bileşenleri olduğu Ufuk Ötesi'nin bu haftaki konukları; Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz ve Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Saltık oldu.

Balbay, ABD'deki seçimlerin sonucunun belli olmasının ardından Ankara'daki gelişmeleri aktardı. Balbay, "Ankara'da benim aldığım hava; 'Amerika'daki yeni yönetimle acaba ne yaparsak ilişkilerimizin iyi olmasını sağlar' yönünde bir çalışma başlamış. Kamuoyunda çok fazla öne çıkmayan 1-2 kişi şu anda Amerika'ya gidip bazı lobi faaliyetlerine başlamış. Önümüzdeki dönem 'Amerika'nın çıkarına olan neleri, biz hangi kararları alırsak' ilişkilerin böyle altyapısı kurulur diye bir çalışma başlamış Ankara'da" ifadelerini kullandı. https://tele1.com.tr/muyesser-yildiz-korkmayacagiz-kaybedecek-bir-seyimiz-yok-264514/   https://tele1.com.tr/prof-dr-ahmet-saltik-salgin-turkiyede-artik-denetimden-cikti-264503/ https://tele1.com.tr/sarayda-paralel-yapiciklar-mi-var-mustafa-balbay-acikladi-264469/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı