Kamyonun çarptığı Fadime'nin hayatını kaybettiği kaza kamerada

AYDIN'ın Söke ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Fadime Dönmez (27) kamyonun çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

AYDIN'ın Söke ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Fadime Dönmez (27) kamyonun çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafınca kaydedildi.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Aydın-Söke karayolu Argavlı Mahallesi civarlarında meydana geldi. Bir akaryakıt istasyonunda bekledikten sonrasında yolun karşısına geçmeye çalışan Fadime Dönmez'e, Aydın istikametinden Söke yönüne gitmekte olan Ercan Ateş (48) idaresindeki 45 VH 415 plakalı kamyon çarptı. İhbar üstüne vaka yerine jandarma ve sıhhat ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalede ağır yaralandığı belirlenen Dönmez, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dönmez, meydana getirilen müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. Kamyon sürücüsü Ateş ise jandarma tarafınca gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin peşinden adliyeye sevk edilen Ateş, adli denetim şartıyla özgür bırakıldı.Öte taraftan kaza anı akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Dönmez'in bir anda karşıya geçmek için yola fırladığı ve peşinden da kamyonun kendisine çarptığı görüldü.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sergen Yalçın'dan Şaşırtıcı Açıklama: Beşiktaş Sorusuna Dikkat Çeken Cevap!
Türkiye'den Vizesiz Ziyaret Edilebilecek Ülkelerin 2024 Yılı Güncel Listesi Yayınlandı!
İnci Taneleri'nin Veda Tarihi Belli Oldu! Kanal D Resmi Açıklama Yaptı!
Türkiye'de İlk Kez Yaşanıyor: 100 Bin Kişi İşsiz Kaldı!
Dikkat! Ünlü bir baharat markasında tehlikeli madde bulundu! Herkes bu ürünleri hemen atmalı!