Kanada başbakanı bu kez buza meydan okudu

Sempatik tavırlarıyla tüm dünyanın sevgilisi olan Kanada’nın genç başbakanı Justin Trudeau, sporcu kişiliğiyle de ön plana çıkıyor. Daha önce pek çok spor dalını deneyen genç başbakan bu kez kış sporlarına soyundu....

Sempatik tavırlarıyla tüm dünyanın sevgilisi olan Kanada’nın genç başbakanı Justin Trudeau, sporcu kişiliğiyle de ön plana çıkıyor. Daha önce pek çok spor dalını deneyen genç başbakan bu kez kış sporlarına soyundu. Red Bull’un Crashed Ice mücadelesine konuk olan Trudeau, 370 metrelik buz pisti parkurundan aşağı kayan sporcuları merakla izledi.

Dünya onu sempatik tavırları, hümanist davranışları ve yakışıklılığıyla tanıyor. Kanada’nın genç başbakanı Justin Trudeau, seçildiği günden bu yana bilinen siyasetçi algısını kırarak, dinamizm ile Kanadalıları ve tüm dünyayı kendine hayran bırakmış durumda.

Trudeau, karizmasını biraz da sporcu kişiliğine borçlu, seçildiği günden bu güne sürekli sporla iç içe olan genç başbakan, boks, kürek, yoga, trekking, koşu ve snowboarding yaparken defalarca görüntülendi. Kanada’da düzenlenen doğa sporları etkinliklerine katılmaktan bizzat keyif aldığını belirten Trudeau, özellikle dağlık alanda yapılan trekking sporunu ''stresten kaçış’ olarak gördüğünü söylemişti.

Red Bull Crashed Ice Dünya Şampiyonası’nın Kanada ayağına da katılan Trudeau, Ottowa’daki finalleri izledi. 370 metrelik buzlu rampadan aşağı kayan sporcuları merakla izleyen Justin Trudeau, Kanada’da en çok sevilen sporun buz hokeyi olduğunu, Red Bull Crashed Ice’ın da hokeyin dikey versiyonu olduğunu söyledi. Yarışma sonrası sporcularla bir araya gelen Trudeau, kendisi için özel tasarlanmış forma ile poz verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.