Kanada Merkezli Lynx Air Şirketi Şok Kararını Açıkladı: Uçuşları Durduruyor!

Kanada merkezli Lynx Air havayolu şirketi, uzun yıllardır hizmet verdiği sektörde ani bir kararla uçuşlarını durdurma kararı aldı. CEO Jim Sullivan, yüksek enflasyon ve yakıt giderlerinin etkisiyle artık dayanamadıklarını belirtti. Şirket, 26 Şubat itibariyle operasyonlarını durduracak.

Kanada merkezli Lynx Air havayolu şirketi, aldığı ani bir kararla uçuşlarını durdurma ve hizmetlerini sonlandırma kararı açıkladı. Uzun yıllardır hizmet veren şirketin bu kararı, özellikle şirketi tercih eden yolcular arasında şaşkınlık yarattı.

"ARTIK DAYANAMIYORUZ" NEDENİYLE ALINAN KARAR

Halk TV'de yer alan habere göre, Pazartesi günü itibariyle uçuşlarını durduracaklarını açıklayan Lynx Air, konuya ilişkin sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Şirketin CEO'su Jim Sullivan, yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki dayanamadık" ifadelerini kullanarak kararlarını duyurdu.

YÜKSEK ENFLASYON VE YAKIT GİDERLERİ ETKİLİ OLDU

CEO Sullivan, çalışanlara gönderdiği mektupta ise kararın personel için sürpriz olduğunu ancak yüksek enflasyon, yakıt ve operasyonel giderlerin etkisiyle artık dayanamadıklarını belirtti. Operasyonlarının 26 Şubat itibariyle durdurulacağını açıkladı.

YOLCU HAKLARI KONUSUNDA ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Şirket, yolcu hakları konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını da duyurdu. Yolculara, mevcut rezervasyonları ve biletleri konusunda bilgi verileceği belirtildi. Lynx Air'in ani kararı, havacılık sektöründe ve şirketi tercih eden yolcular arasında geniş yankı buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi Resmi Gazete'de
Tarım arazisi uyarısı: Hobi bahçesi olarak almayın!
Uzmanı uyardı: Gram altın alıp satacaklar dikkat!
Sermaye Piyasası Kurulu iki şirketin halka arzını kabul etti
New York Borsası günü düşüş ile kapattı