Kanal D Bu Diziye Final Yaptı! Üzücü haber.... Son Kez İzlenecek

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı "Dilek Taşı" dizisi, final bölümüyle Kanal D'de izleyicilerle son kez buluşacak. Dilek Taşı dizisi, reyting canavarına kurban gitti.

Kanal D'de yayınlanan ve Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı "Dilek Taşı" dizisi, reytinglerde beklenen başarıyı elde edemedi ve final kararı alındı. Sevilen isimleri bir araya getiren bu iddialı yapım, final bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Dizidoktoru.com'un bildirdiğine göre; Kanal D'nin, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Pastel Film yapımı olan "Dilek Taşı", Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın performanslarıyla dikkat çeken bir hikayeye sahipti. Ancak, reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayarak final kararı alındı. Dramatik öyküsü ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Dilek Taşı", final bölümünde izleyicilerle buluşacak.

Mustafa, beklenmedik bir anda Figen'le karşılaşınca şaşkına döner. Tüm zorluklara rağmen Mustafa ve Figen tekrar bir araya gelmiştir. Dündar'ın planlarından habersiz, kendilerini bekleyen zorlu sınavın, Cemre'ye aile olma sürecini anlatmak olduğunu düşünürler.

Fatma ise, yerine getiremediği annelik görevini tamamlamak isteyerek Dündar'la karşı karşıya gelir. Figen ve Mustafa'nın geleceği hakkında Dündar'dan söz ister. Dündar'ın vereceği cevap, Figen ve Mustafa'nın kaderini belirleyecektir. Aras'ın ölümü, Rona Köşkü'nde dengeleri alt üst eder.

Macide, Sevda'yı kendi tarafına çekerek bir oyun kurar. Fatma ise kızının geleceğini düşünür ve geçmişte yapılan kötülüklerin bedelini ödetme planları yapar. İki kadın arasındaki mücadelede kazanan, izleyicilerin merakını cezbetmek olacaktır. "Dilek Taşı" dizisi, final bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de izleyiciyle buluşacak!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi
"Aşırılıktan kaçının; atamalarda şeffaf olun"