Kanal D'den Beklenmedik Final: O Dizi Ekranlara Veda Ediyor!

Kanal D, yeni sezonda iddialı projeleriyle dikkat çekerken, ekranların merakla beklenen dizisi "Güzel Aşklar Diyarı" için sürpriz bir final kararı aldı. Özgü Kaya, Meltem Cumbul, Halil Ergün ve Burak Berkay Akgül gibi önemli isimlerin başrolünü paylaştığı dizi..

Yeni sezonda birçok iddialı dizi ekranlarda yerini alırken, reytinglerdeki düşüşler nedeniyle final haberleri peş peşe gelmeye başladı. "Kötü Kan," "Kör Nokta" ve "Kirli Sepeti" gibi yapımların ardından, bir dizi daha fişini çekti.

KANAL D'DEN FİNAL HABERİ!

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği, Meltem Cumbul ve Halil Ergün'ü uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara taşıyan "Güzel Aşklar Diyarı," yayınlandığı ilk haftalarda dikkat çekmeyi başarmıştı. Ancak reytinglerin düşmesiyle birlikte önce senaryo ekibinde, ardından yönetimde değişiklikler yaşandı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül’ün başrollerini paylaştığı dizinin 6. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi.

Dizide Hakim Alaca karakterine hayat veren Halil Ergün de kısa süre önce projeden ayrıldığını duyurdu. Ünlü oyuncu, "Dizinin başlangıç noktasında babam beni başkasıyla evlendirmişti, asıl sevgilim Selma’ydı. Sonrasında bu durum kaldırıldı, nedenini bilmiyorum. Senaryonun düzgün bir şekilde oturması gerekiyor. İki kadın yazar vardı, şimdi farklı yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamak istemiyorum," ifadelerini kullandı.

"Güzel Aşklar Diyarı," beklenmedik bir finalle izleyicilerine veda ederken, dizinin sona ermesi sektör genelinde tartışmalara neden oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.