Kanarya'dan Dev Transfer: Fenerbahçe, 189 Milyon Euroya 216 Gol 82 Asistlik Oyuncuyu Getiriyor!

Fenerbahçe, yeni sezonda Jose Mourinho'nun yönetiminde şampiyonluk hedefi doğrultusunda büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, transfer piyasasına 189 milyon euroluk bir gol makinesiyle giriş yaparak adeta dikkatleri üzerine çekti.

Yeni sezon öncesinde Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde büyük bir transfer atağına geçti. Kulüp, Belçikalı golcü Batshuayi'nin ayrılığının ardından hücum hattını güçlendirmek için İspanyol devi Atlético Madrid'den 189 milyon euroluk dünya yıldızı Álvaro Morata'yı kadrosuna katma planları yapıyor.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya platformu Youtube'da 'Vole' kanalında açıklamalarda bulunan gazeteci Serdar Ali Çelikler'e göre, Fenerbahçe'nin sportif direktörü Branco, Morata ile temas kurdu. İddiaya göre, İspanyol golcü 6.5 milyon euro maaş talep ediyor ancak Fenerbahçe'nin 5 milyon euro civarında bir teklif yapabileceği ifade ediliyor.

Morata'nın güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak belirtilirken, geçtiğimiz sezon Atlético Madrid formasıyla 48 maçta 21 gol atıp 5 asist yaparak performansını sürdürdü. 31 yaşındaki deneyimli golcü, kariyerinde toplam 589 maçta görev alırken 216 gol atıp 82 asist yapma başarısını gösterdi. Fenerbahçe'nin bu hamlesi, Mourinho liderliğindeki yeni sezon için büyük bir umut ve heyecan yaratıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.