Kanarya'nın eski yıldızı Galatasaray'a transfer olma kararı aldı!

Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'dan hamle geldi! Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızına kancayı fena halde taktı! Aslan, 76 milyon euroluk bombayı patlatmak için sabırsız..

Ezeli rakibi F.Bahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Premier Lig lideri Galatasaray, kolları sıvadı ve sarı-lacivertli takımın eski yıldızını kadrosuna kattı. Aslan, 76 milyon euroluk bombayı patlatmaya başladı.

Pazartesi gecesi ev sahibi Alanyaspor'u yenerek Premier Lig'deki galibiyet serisini 13 maça çıkaran Okan Buruklu Galatasaray, takviye operasyonuna başladı. Sezon sonunda bu fırsatı değerlendirdi.

Sezon Birinciliği garantileyen sarı-kırmızılı ekip, yeni sezonda savunma hattını güçlendirme kararı aldı. Sezon sonunda Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, Almanya'ya gidiyor.

A Spor'un haberine göre; Sezonu garantili birincilikle tamamlayan Galatasaray, Devler Ligi'nde gruptan çıkma mücadelesi verecek bir takım oluşturmak için kolları sıvadı. Bu doğrultuda savunma hattına yıldız takviyesi yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Alman dünya devi Bayern Münih'te forma giyen Kim Min-Jae'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sarı-kırmızılı yönetimin Güney Koreli savunmacıyı bir sezonlığına kiralamayı planladığı ve Alman devinin de yıldız savunmacıyı takımdan göndermek istediği belirtildi.

Aktüel olan yıldız savunmacı. Piyasa değeri 55 milyon euro olan Almanya, bu sezon 29 maçta 1 gol attı, 2 asist yaptı. 27 yaşındaki stoper için toplam 76 milyon euro ödendi.

Güney Koreli stoper muhtemelen Türkiye'ye dönmek istiyor. Yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fernando Muslera: Fenerbahçe'ye Karşı 30 Derbide Boy Gösterdi
Şenol Güneş, Güney Kore Milli Takımının Başına Geçiyor: Müzakereler Sürüyor
Manisalı Badmintoncu Ravza Bodur, Bulgaristan'da Bronz Madalya Kazandı
Ahmet Çakar resmen transfer!
Süper Lig: Galatasaray Liderliği Sürdürüyor, Şampiyonluk Heyecanı Dorukta!