Kanlı Paralarla Lüks Hayat: Fırat Sarı'nın Gerçek Yüzü

Yenidoğan Çetesi'nin lideri Fırat Sarı'nın kanlı parasıyla sürdürdüğü lüks yaşam, komşularının itiraflarıyla gözler önüne serildi. Sarı'nın geçmişi ve yaşam tarzı tartışma yaratıyor.

Yenidoğan bebeklerini yoğun bakımda tutarak haksız kazanç elde eden çetenin lideri Fırat Sarı'nın kanlı parasıyla lüks bir yaşam sürdüğü ortaya çıktı. Ekol TV'ye konuşan komşuları, Sarı'nın yaşamına dair dikkat çekici detaylar verdi. Eski bir PKK üyesi olduğu iddia edilen Sarı, Silivri'de kiraladığı lüks dairede genç bir kadınla birlikte yaşıyordu.

KOMŞULARINDAN ŞOK İTİRAFLAR

Ekol TV ekiplerinin yaptığı özel araştırma, Sarı'nın komşularından şoke eden itiraflara ulaşmasını sağladı. Komşular, Sarı'nın lüks bir otomobille eve gelip gittiğini ve genç bir kadınla birlikte yaşadığını belirttiler. Bazı komşular, Sarı'nın kendisini evli olarak tanıttığını ifade etti.

KANLI PARAYLA LÜKS TÜKETİM

Fırat Sarı'nın, bebeklerin ölümünden elde ettiği parayla lüks tüketim alışkanlıkları geliştirdiği öğrenildi. Protez saç yaptırdığı ve oldukça pahalı bir daireyi kiraladığı bildirildi. Ancak bu lüks yaşamı kısa sürdü; çetenin ortaya çıkmasının ardından birlikte yaşadığı kadın, apar topar daireyi terk etti. Sarı'nın eski eşi ise yaşananlardan dolayı büyük üzüntü duyduğunu ve konuyla ilgili konuşmak istemediğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.