Kantinci Tehditleri Sosyal Medyayı Salladı!

Kayseri'de, 1. sınıf öğrencisi bir çocuk, yanında getirdiği içecek nedeniyle kantinci tarafından tehdit edildi. Veli, yaşanan durumu sosyal medyadan duyurarak, bu tür uygulamalara karşı tepki gösterdi.

Kayseri'de, Şehit Haldun Ateş İlkokulu'nda eğitim gören bir ilköğretim öğrencisinin yanında içecek getirdiği için kantinci tarafından tehdit edildiği iddiaları, veliyi çileden çıkardı. Veli, sosyal medya üzerinden yaşadığı olayı paylaşarak, 1. sınıf öğrencisi olan çocuğunun kantinci tarafından korkutulduğunu ifade etti.

"YETKİSİZ KORKUTMALARA GÖZ YUMMAYACAĞIZ!"


Paylaştığı videoda, yaşanan durumu detaylandıran veli, "Bugün çocuğum benden tost almak için para istedi, ben de verdim. Yanında içecek istedi, evden gönderdim. Çocuğum kantinden tostu aldıktan sonra içeceğini açtığında, kantinci onu tehdit etmeye başlamış. 'O içeceği çöpe at, eğer atmazsan seni polise veririz, içeri attırırız' dediler" ifadelerini kullandı.

"BU NASIL BİR ZULÜM?"


Veli, bu durumun kabul edilemez olduğunu belirterek, "Benim çocuğum daha 1. sınıfa gidiyor, küçücük bir çocuk. Sadece bir içecek için böyle bir tehdide maruz kalması kabul edilemez. Çocuğum tehdit edildiğinde bir öğretmen gelip onu teselli etmeye çalıştı, ama benim çocuğumun kantin çalışanları tarafından tehdit edilmesini hiç kimse göze alamaz. Siz kim oluyorsunuz da benim 1. sınıfa giden çocuğumu tehdit ediyorsunuz?" dedi.

TOPLUMSAL REAKSİYON GÜÇLENİYOR!


Bu olay, okul kantinlerinde yaşanan benzer durumların yeniden gündeme gelmesine yol açtı. Veliler, çocukların güvenliğinin sağlanması ve böyle tehditlerin önlenmesi adına yetkililerden gerekli önlemleri almasını talep ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.