Kapadokya'da bayram tatili yoğunluğu yaşadı! Bayram yoğun geçiyor!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri Kapadokya! Turizm bölgesinde Ramazan Bayramı'nda yerli ve yabancı turist yoğunluğu var! Turizmin gözbebeği Kapadokya, balon turizmini de açmış oldu....

Kapadokya'da yoğun bir tatil sezonu yaşanıyor. Ramazan kutlamaları sayesinde turistik konaklama ve butik otellerde doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Dokuz günlük tatil nedeniyle ziyaretçi sayısı geçen yıla göre yüzde 20 arttı.

Turistler, balon turu, ATV turu, safari, bisiklet, binicilik ve başlayan doğa turları gibi birçok aktivite gerçekleştiriyor. erken. sabah Yerli ve yabancı ziyaretçiler de tarihi yerleri ziyaret ediyor.

Hintli turistler ise bölgenin huzur dolu olduğunu ve çok beğendiklerini, hem doğanın hem de insanların harika olduğunu söyledi.

Ankara'dan kızıyla birlikte gelen Serkan Baytar ise şöyle konuştu: : "Her bayram bölgeye geliyoruz. Yakınlarımızın mezarlarını ziyaret ediyoruz, ardından çevre turu yapacağız. "3 gün burada kalacağız ve tekrar Ankara'ya döneceğiz" dedi.

Kocaeli'den Sümeyra Erdoğan, "Tarihi ve turistik yerleri gezmek için tatile geldim. Şu anda Peri Bacaları'ndayız. Mükemmel bir yer. Herkesin gelmesini tavsiye ediyorum. Herkese iyi tatiller diliyorum" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İzmir Bayraklı'da Yangın: Prizde Unutulan Şarj Aleti Faciası!
“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
28 Şubat davası hükümlüsü generallerin kalan cezaları affedildi
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi