Kapkaççı kendini böyle savundu: Ülkücüyüm

Adana'da sokakta yürüyen C.M. isimli kadının elindeki cep telefonunu kapkaç yöntemiyle aldığı öne sürülen 27 yaşındaki Onur Baltacı, adliyeye sevk edildiği sırada "Ülkücü olduğum için gözaltına aldılar. Ben bir şey...

Adana'da sokakta yürüyen C.M. isimli kadının elindeki cep telefonunu kapkaç yöntemiyle aldığı öne sürülen 27 yaşındaki Onur Baltacı, adliyeye sevk edildiği sırada "Ülkücü olduğum için gözaltına aldılar. Ben bir şey yapmadım" diyerek kendini savundu.

Olay, geçtiğimiz gün merkez Seyhan İlçesi'nin Havuzlubahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta yürüyen C.M.'nin arkasından yaklaşan Onur Baltacı, genç kadının elindeki cep telefonunu kapkaç yöntemiyle aldı. Görgü tanıklarının ve C.M.'nin verdiği bilgiler üzerine harekete geçen ekipler, 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan da arandığı öğrenilen Onur Baltacı'yı yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp Birimi'nde, "Ben ülkücüyüm. Ülkücü olduğum için gözaltına aldılar" kendini savundu.

TEŞHİS EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Baltacı, genç kadın tarafından teşhis edildi.Emniyetteki sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen Baltacı, bugün adliyeye sevk edildi. Onur Baltacı, gazetecilere "Dünkünün aynısını söylüyorum, onları yazarsınız" dedi.Onur Baltacı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede adli kontrol ile serbest bırakıldı. Ancak başka bir suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan Baltacı, cezaevine gönderildi.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı