Kaptana nazar değdi: Eda Erdem Dündar sakatlandı

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem'in yaşadığı sakatlık sonrası yapılan açıklama, taraftarlar arasında endişe yaratırken, sosyal medyada da gündem oldu. Erdem'in sağlığına kavuşması için tüm taraftarlar geçmiş olsun dileklerini iletiyor.

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem, Türk Hava Yolları maçında dün yaşadığı sakatlıkla ilgili açıklama yapıldı. Kulüp, Erdem'in sağ ayak bileği dış yan bağında kısmi yaralanma ve eklem içi ödem tespit edildiğini belirterek tedavisine başlandığını duyurdu ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde heykeli açılan Erdem'in sakatlığı sosyal medyada gündem oldu ve kullanıcılar, heykelinin viral olmasının ardından yaşadığı sakatlığına 'nazar değdiği' şeklinde yorumlar yaptı. Bu durum, Erdem'in adının etrafında oluşan ilgiyi artırarak geniş bir kitle tarafından konuşuldu.

Eda Erdem Dündar'ın geçtiğimiz günlerde heykelinin açılışı gerçekleşmiş ve bu olay büyük ses getirmişti. Hem Fenerbahçe'nin hem de Türk sporunun ilk kadın sporcu heykeli olması nedeniyle kaptana övgüler yağmıştı. Eda Erdem, heykeli çok beğendiğini ve kendisi için çok önemli olduğunu dile getirmişti. Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada viral olmuş ve binlerce beğeni ve yorum almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Mourinho'nun ilk emri! Jose Mourinho, kulüpte ilk istediğini belli etti!
Ali Koç'un İsmail Kartal'ın ipini neden kesti?
Erden Timur'un yerine gelecek isim netleşti!
Kaka'dan Fenerbahçe ve Jose Mourinho çıkışı!
Trabzonspor'da Oynayan Efsane Geri Dönüyor! Aziz Yıldırım Transferi Tamamlamak Üzere!