Kara Kartal'da iki yeni vaka daha!

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci Çaykur Rizespor’a konuk olacak Beşiktaş’ta karşılaşma öncesinde yapılan 2 futbolcunun daha PCR testi pozitif çıktı. Gitgide yükselen vaka sayısı takımları oldukça zor duruma sokuyor.

Beşiktaş Süper Kupa sevincini yaşayamadan koronavirüs haberleriyle sarsıldı. Siyah beyazlı takımın teknikten sorumlu ismi Önder Karaveli’nin koronavirüse yakalanmasının ardından iki oyuncunun daha pozitif olduğu açıklandı. Yapılan Covid-19 PCR testlerinde toplamda 7 pozitif sonuç alan Siyah Beyazlılar'da eksikler artıyor.

Siyah-beyazlı takımdan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağımız müsabaka öncesinde Covid-19 PCR testi uygulanmıştır. Yapılan testler neticesinde iki sporcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan sporcularımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır” denildi.

Beşiktaş’ta kovid-19 testleri pozitif olan Ghezzal, Pjanic, Teixeria, Atiba, Larin ve Kenan Karaman Çaykur Rizespor maçında oynayamayacak. Kara Kartal'da teknik sorumlu Önder Karaveli'de testi pozitif çıkanlar arasında. Necip Uysal, Güven Yalçın, Salih Uçan, Mehmet Topal, Can Bozdoğan ve Serdar Saatçi’nin durumu yapılacak testlerin ardından belli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Anadolu Efes, Kaptan Shane Larkin'in Sözleşmesini 4 Yıl Uzattı
Son dakika!: Beşiktaş'a yıldız geliyor!
Fenerbahçe'de Orta Sahada Değişiklik: İsmail Kartal, Krunic'e Şans Veriyor!
Fenerbahçe, Levent Mercan Transferinde İmzayı Attı
Süper Lig Yolunda Kritik Karşılaşma: Eyüpspor vs Göztepe!