Karabük Belediyesi'nden emeklilere müjde! Artık bu hizmetlerden ücretsiz yararlanacaklar

Ekonomik sıkıntılarla mücadele eden emeklilere destek olmak amacıyla Karabük Belediyesi, şehir genelindeki emeklilere toplu taşıma ve su hizmetini ücretsiz sunma kararı aldı. Bugün belediye meclisinin onayını alan bu karar, emeklilerin yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Emekliler için ekonomik zorluklar artarken, Türkiye'nin bazı belediyeleri emeklilere destek olma adına yeni uygulamalara geçiyor. Karabük Belediyesi, bugün yapılan olağanüstü toplantıda, emeklilere şehir genelinde toplu taşıma ve su hizmetlerini ücretsiz sunma kararını onayladı.

AÇLIK SINIRININ ALTINDA KALAN EMEKLİLERE CAN SİMİDİ: ÜCRETSİZ HİZMETLER GELİYOR!

Yeni yılda emeklilere yapılan sınırlı zam açıklamaları sonrasında, belediyeler devreye giriyor. Karabük Belediyesi, açlık sınırının altında kalan emeklilere destek olmak amacıyla toplu taşıma ve su faturası için ücret alınmayacağını duyurdu.

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ DUYURDU: ÜCRETSİZ HİZMETLER HAYATA GEÇİYOR!

Belediye Başkanı Rafet Vergili, geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruda, kentte yaşayan emeklilere yönelik toplu taşıma ve su hizmetlerinin ücretsiz olacağını açıklamıştı. Bu önemli karar, bugün belediye meclisi tarafından onaylandı.

EKONOMİK ZORLUKLARA KARŞI BELEDİYE DESTEĞİ: ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA VE SU KULLANIMI!

Emeklilere yönelik bu ücretsiz hizmetler, belediyenin ekonomik zorluklarla mücadele etmek istemesi ve emeklilerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçiriliyor. Karabük Belediyesi'nin bu adımı, diğer belediyelere de örnek olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.