Karabük’te CHP rüzgarı: Önce milletvekili, şimdi de…

Cumhuriyet Halk Partisi 1995 yılında il olan Karabük’te 24 Haziran seçimlerine kadar milletvekili çıkaramamıştı.

2018 genel seçimlerinde Karabük tarihinde ilk kez milletvekili çıkaran CHP atılımını sürdürmeye kararlı görünüyor. Son olarak 1978’de Sabahattin Oral ile bir CHP’li Karabük belediye başkanlığı koltuğuna oturmuştu. Şimdi ise, Karabük CHP üyeleri, 2019 yerel seçimlerinde yeniden tarih yazacaklarına inanıyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Karabük belediyesi için adayı eski merkez ilçe başkanı Mehmet Durum, 1995 yılından bu yana ilk kez 2018’de Hüseyin Avni Aksoy’u TBMM’ye Karabük CHP temsilcisi olarak gönderdiklerini, şimdi ise sıranın belediyeyi devralmaya geldiğini söylüyor. Az görülen bir dayanışma ve birlik resmi veren Karabük’te partili, partisiz geniş kesimlerde heyecan yaratan eski merkez ilçe başkanı Durum, plansız şehircilik anlayışı, aşılamayan hava kirliliği, park sorunu gibi sorunlara çözüm bulacak projelerle Karabük’te belediye başkanlığı için sandıkta yarışacak.

Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışını Karabük’te yaşatacaklarını vurgulayan Mehmet Durum, Karabük’ün sorunlarına yine Karabüklülerle eşgüdüm içerisinde çözüm getireceklerini belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı