Karadağ Teknik Direktörü Robert Prosinecki: "Çok iyi bir takıma karşı oynadık"

Karadağ, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup üçüncü maçında deplasmanda Türkiye'ye 1-0 mağlup oldu. Teknik direktör Robert Prosinecki, Türkiye’nin maç boyunca üstün oynadığını belirtirken, Galler maçına odaklanmaları gerektiğini vurguladı.

KARADAĞ, TÜRKİYE'YE DEPLASMANDA 1-0 YENİLDİ

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup üçüncü maçında Karadağ, deplasmanda Türkiye'ye 1-0 mağlup oldu. Maç sonu basın toplantısında konuşan Karadağ Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Türkiye'nin maç boyunca üstün olduğunu ve kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

"GRUBUN FAVORİSİ TÜRKİYE"

Prosinecki, Türkiye’nin güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Kaliteli bir rakipti. Maç boyunca bizlere üstünlük sağladılar. İki kez kontrataktan öne geçme fırsatımız oldu ama bu şansları değerlendiremedik. Maç gerçekten çok keyifliydi; seyir zevki açısından güzel bir karşılaşma oldu. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Türkiye, grubun favorisi. Biz maalesef üç mağlubiyetle başladık," dedi.

"BAZEN BİR GOL ATARSINIZ VE MAÇ O ŞEKİLDE BİTER"

Karadağ Teknik Direktörü, önlerindeki Galler maçına odaklanmaları gerektiğini vurgulayarak, "İlk maçta Galler’e karşı iyi oynamıştık. İkinci maçta da daha iyi bir performans sergilemek istiyoruz. O maçtan puanlar almak için çalışacağız. Türkiye’nin baskılı oynayacağını biliyorduk ve bu baskıyı kırmak için hazırlık yaptık; ancak sahada bunu başaramadık. Bazen tek bir gol maçı belirler. Bugün bu isteğimizi gerçekleştiremedik ve puansız ayrıldık. Galler maçında sakat ve cezalı oyuncularımız olacak, bu nedenle taktiği onların son durumuna göre belirleyeceğiz," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.