Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi'nin Düzce Belediye Başkan Adayı oldu!

Yeniden Refah Partisi tarafından Düzce Belediye Başkan adayı olarak belirlenen ünlü sanatçı Davut Güloğlu, aday tanıtım töreninde projelerini paylaştı. Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Güloğlu, Düzce halkına hitap ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Yeniden Refah Partisi, Düzce Belediye Başkan adayını açıkladı. Karadenizli sanatçı Davut Güloğlu, partisinin aday tanıtım töreninde Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla Düzce Belediye Başkanlığı için yarışacak.

ADAY TANITIM TÖRENİYLE DUYURULDU

Yeniden Refah Partisi, Düzce Belediye Başkan adayını belirledi. Aday tanıtım töreni, partinin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Karadenizli sanatçı Davut Güloğlu, bu özel törende Düzce halkına kendisini tanıtarak projelerini paylaştı.

DAVUT GÜLOĞLU'NUN VATANDAŞA HİTABI

Sanatçı Güloğlu, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Orası halkın kapısı olacak. Bir sanatçı kardeşiniz olarak duyguları paylaştım. Düzce, hiç yılmadan ve sevgisini eksik etmeden yanıma geldi. Ben Düzceli değil, Türkiyeliyim. Siz beni yıllar önce evlerinize aldınız. Yıllar önce sevginizi bana kattınız, kalbinizde yer verdiniz. Ben ne kadar şanslıyım ki Düzce'den bana geldikleri zaman Türkiye'nin dört bir tarafından bana teklif geldi. Ama Düzce hiç yılmadı. 10-20 kez geldi ve 'beraber çalışalım' dediler. Bende kabul ettim" ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKAN ERBAKAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Düzce teşkilatlarını başarılı çalışmalarından dolayı övdü. Erbakan, "Düzce'de üye sayımız katlanarak arttı. Düzce, başa güreşen favori parti haline geldik. Bu sonucun ortaya konulmasında en büyük pay sahibi olan il teşkilatımıza, ilçe başkanlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi