Karagöz kostümüyle oyunu kullandı!

Bursalı tiyatrocu Bahtiyar Keskin, bu seçim ise "Karagöz" kostümüyle oy kullanmaya gitti! Sosyal medyanın gündemine oturan Bahtiyar Keskin, sosyal medyada çeşitli yorumlara maruz kaldı! Kostümle oyunu kullandı..

Pek çok farklı kılığa bürünen ve animasyonlarıyla insanların dikkatini çekmeyi başaran Bursalı tiyatro oyuncusu Bahtiyar Keskin, Karagöz kostümüyle temizliğin ve zekanın önemine dikkat çekmeye çalıştığını söyledi. Ancak temizliğe dikkat etmek için giydiği Karagöz kıyafetinin cebine kimliğini koymazsa uzun süre kimliğinin gelmesini bekledi. Kimlik kartını aldıktan sonra takım elbiseyle girmek istemeyen Keskin, sonunda oy kullandı.

31. Mart ayında Bursa'da yapılan yerel yönetim seçimlerinde farklı kostümlerle oy kullananlar dikkat çekmeyi başardı. Bazı astronotlar kraliyet tacı, at ve bıyıklarıyla oy kullanmaya gelirken, Bursalı tiyatro oyuncusu Bahtiyar Keskin de Karagöz kostümüyle oy vermek istedi. Karagöz'ün saflığı temsil ettiğini ve Hacivat'ın tavsiyesi üzerine oy kullanmaya geldiğini söylese de, geldiğinde kimliğinin olmadığını görünce şaşırdı. Keskin önce arayıp kimliğini bekledi ama kimse gelmeyince gidip kimlik aldı. Bir süre sonra tekrar okula gelen Keskin, bu kez okulun seçim muhabirlerinin engeliyle karşılaştı. Daha sonra oy kullanmaya başlayan Keskin, takım elbisesini çıkarıp kendini göstererek oy kullandı.

Keskin, her seçimde farklı bir mesaj vermek istediğini söyledi: "Karagöz saflık demektir, Hacivat ise zekidir. Onun zamanında Hacivat her zaman. Karagöz'ü yönlendirdi, ne yapacağını Karagöz bilmiyordu. Bilseydi bile şaşırır ve engellenirdi. Karagöz kostümümüzle oy verip, güzel iş yapan, yol gösteren, halka bir şeyler bırakan belediye başkanlarına oy vermek istedik. Gelmeden önce Hacivat'a danıştım. Saflığımdan vazgeçtim. "Hizmet verenlere oy verdim" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz