Karamollaoğlu: Yolsuzluk ve israf, hükümet için kimlik haline geldi

Karamollaoğlu, bir grup gazeteciyle sohbetinde iktidarı eleştirdi. Hürriyet'ten Turan Yılmaz'ın haberine göre, Temel Karamollaoğlu, ''Ekonominin bir dönem daha bu şekilde götürülemeyeceğini'' belirtti.Karamollaoğlunun açıklamaları...

Karamollaoğlu, bir grup gazeteciyle sohbetinde iktidarı eleştirdi. Hürriyet'ten Turan Yılmaz'ın haberine göre, Temel Karamollaoğlu, ''Ekonominin bir dönem daha bu şekilde götürülemeyeceğini'' belirtti.

Karamollaoğlunun açıklamaları şu şekilde:

YOLSUZLUK VE İSRAF
''Bu hükümet bir dönem daha kalsın, ondan sonra siz düzeltebilir misiniz’ diye sorarsanız epeyce şüpheli olduğumu söyleyebilirim. Bu politikalarla Türkiye’nin ekonomisi götürülemez, mümkün değil. Yanlış politikalar sebebiyle biz bir darboğaza girdik. Buradan çıkmak istiyorsak kesinlikle yeni bir politika geliştirmeye ihtiyacımız var. (Şehir hastaneleri) Sağlık politikasının ranta dayalı çalıştırılabileceğine aklınız eriyor mu? Verilen garantilerle gelecek ipotek ediliyor, dünyada örneği var mı? Yolsuzluk ve israf, hükümet için adeta kimlik haline geldi. Bunların önlenmesi halinde ekonomi için ortaya ciddi bir kaynak çıkacak.

BU DA SUÇ İTİRAFI
Hükümetin bu saatten itibaren vereceği seçim rüşvetine itibar edileceği kanaatinde değilim. Niye bugüne kadar beklediniz ki? 15 yıl iktidarda kalmış hâlâ manifesto yayınlıyorsanız, ''Bugüne kadar beceremedik bundan sonra çözeceğiz’ manasına geliyor. Sadece ''Problemin farkına vardık’ demek istiyorlar ama bu da suç itirafıdır.

DEİSTLİK AHLAK AŞINMASI
Arkadaşlar eğitimin ne olduğunu da anlamamış görünüyorlar. Eğitimin iki özelliği var. Birincisi değerler eğitimidir. Ahlaki değerlerin aşınmaması gerekir. Deistlik de buradan kaynaklanıyor. ''Dile getirmeyelim de yaygınlaşmasın’ diyorlar. Onların meselelere yaklaşımı kötü örnek oluyor.'' 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'
Basını özgür bir Türkiye, demokrasimiz için şarttır
Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı
AK Parti bence geç kalıyor, hemen değişim yapmalı