Karar köprüde Erdoğan'ı görmedi

Erdoğan’a yakın Ethem Sancak’ın sahibi olduğu Star ve Akşam’dan kovulan Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan tarafından kurulan gazete de Davutoğlu’na yakın isimler yer alıyor.Manşetten “Daha iyi bir...

Erdoğan’a yakın Ethem Sancak’ın sahibi olduğu Star ve Akşam’dan kovulan Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan tarafından kurulan gazete de Davutoğlu’na yakın isimler yer alıyor.

Manşetten “Daha iyi bir Türkiye için sorunları diyalog ve uzlaşma ile çözme'' çağrısı yapan gazete de, orta sayfa da Ahmet Davutoğlu’nun büyük bir resmi yer alması dikkat çekti. Cumhurbaşkanına yakın gazetelerde boy boy Erdoğan resimleri yer alırken, Karar’ın Ahmet Davutoğlunu büyük görmesi, gazetenin “Havuz’a karşı Davutoğlu kendi medyasını oluşturuyor''  iddialarını güçlendirdi.
ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU ARASINDA GİZLİ ÇATIŞMA MI VAR?
Ankara kulislerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğluarasındaki fikir ayrılığının son dönemde iyice günyüzüne çıktığı konuşulurken, bir süredir danışmanlar üzerinden yürütülen tartışmanın Karar’ın yayın hayatına başlaması ile birlikte medyaya da sıçrayacağı konuşuluyordu.
MEYDAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı