Karar resmen açıklandı! Galatasaray taraftarı Fenerbahçe derbisinde stadyumda olacak

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Türkiye'nin en çekişmeli derbilerinden biri olarak bilinen Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesine yönelik kararını açıkladı. Buna göre, sarı-kırmızılı takımın taraftarlarından 2 bin 79 kişi, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda takımlarını destekleyebilecek.

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Trendyol Süper Lig'in heyecanla beklenen 18. haftasında, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında gerçekleşecek derbiye dair önemli bir karar aldı. Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan müsabakada, 2 bin 79 sarı-kırmızılı taraftarın deplasman tribünlerine alınmasına karar verildi.

VALİLİK AÇIKLAMASIYLA ONAYLANDI

İstanbul Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, 24 Aralık 2023 Pazar günü saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmaya Galatasaray taraftarlarının 2 bin 79 kişiyle katılabileceği belirtildi. Deplasman seyircilerinin toplu olarak stadyuma giriş yapabileceği ifade edildi.

DERBİ HEYECANI ŞİMDİDEN TAVAN YAPTI

Sarı-kırmızılı ve sarı-lacivertli futbolseverler arasında büyük bir rekabeti barındıran derbi, taraftarlar arasındaki dostane rekabetin yanı sıra güvenlik önlemleriyle de dikkat çekiyor. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararla birlikte, derbi heyecanının tribünlere de yansıması bekleniyor. Futbolseverler, bu karşılaşmanın şimdiden heyecanını yaşamaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Başakşehir ve Trabzonspor Arasındaki Süper Lig Heyecanı Yaklaşıyor!
Fenerbahçe, Süper Lig Şampiyonluk Yarışında Son Hamleye Hazırlanıyor
Emilia-Romagna Grand Prix'i: İtalya'da Formula 1 Heyecanı Başlıyor!
Fernando Muslera: Fenerbahçe'ye Karşı 30 Derbide Boy Gösterdi
Şenol Güneş, Güney Kore Milli Takımının Başına Geçiyor: Müzakereler Sürüyor