Karar yazarı Figen Çalıkuşu: Kılıçdaroğlu, birbirinden koparılan insanları yeniden birbirine bağlayacak köprül

"Kılıçdaroğlu, birbirinden koparılan insanları yeniden birbirine bağlayacak köprüler kurarak tuzakların üstünden aşıyor"

Karar gazetesi yazarı Figen Çalıkuşu, "Kılıçdaroğlu, birbirinden koparılan insanları yeniden birbirine bağlayacak köprüler kurarak tuzakların üstünden aşıyor" yorumunu yaptı. 

Çalıkuşu yazısında, "Garip ve şaşırtıcı tuzaklar kuruluyor… Olmadık yerlere pusular atılıyor. Gerek CHP içinde, gerekse 6’lı masada ve gerekse anketler üzerinden kurulan tuzakları hepimiz görüyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu da herkesten iyi görüyor bence. Yıllarca birbirinden koparılan insanları yeniden birbirine bağlayacak köprüler kurarak bu tuzakların üstünden aşıyor. Her kesimden insan da mutlulukla bu köprülerden yürüyor. Her yerde aynı sevgiyle karşılanıyor; Twitter Amca da oluyor, Bay Kemal de oluyor, Bozkurt Kemal de…" ifadesini kullandı. 

Çalıkuşu şunları kaydetti:

"Umudumuz o ki; ülke insanı çektiği ortak acılardan sonra “öteki” olanda kendini gördü. Bütün tuzaklara rağmen birleşiyorlar, birleşiyoruz. Demokrasiden yana olanlar bu seçimi alacak… Demokrasiden yana olmayanlar/olamayanlar ise siyasi iktidar ile birlikte kaybolacaklar…"

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır