Karar yazarı Gökhan Aktürk: Fenerbahçe şampiyon olmayayım örgütü mü kurmuş?

Temiz Eller Operasyonu çağrısı yapan Erden Timur sözleşmeli futbolcusu olan Zaniolo için örneğin ne yaptı? Takıma sponsor olan Uğur Vergili gözaltına alındığında da bir açıklaması oldu mu?

90 ve 2000’li yılların başlangıcında örgüt kelimesi duyunca birçoğumuzun tüyleri diken diken olur soğuk terler dökerdik. Günümüzde her şeyi örgüte bağlamaya başladık. Kaynanaya karşı toplanma örgütü, evlendirme örgütü vs vs

Elimde belgeler var açıklama yapacağım dedikten sonra sessiz kalan Galatasaray başkan vekili Erden Timur sonunda ekranlara çıktı. Konu ezeli rakipler olunca sayın Timur güzel manşetler verdi. Geçen sezon sponsor olduğu stadında 50 bin kişinin dakikalar süresince Lale Orta’ya edilen küfürler karşısında ses çıkarmayan vekil, eski MHK başkanının Fenerbahçe başkanına VAR kayıtlarını gönderdiğinden bahsetti. Ali Şansalan’ın Beşiktaş maçına atanmamasını istedi, Bu da oldu, maçı Halil Umut Meler yönetecek. O hakemi de Beşiktaş istemiyor.

Temsilciler Kurulu’nda Ertuğrul Aslan var, Koç Grubu’nda çalışıyor, bizim maçlara geldikten sonra ceza alıyoruz. Biz neden bu kadar ceza alıyoruz? TFF başkanı bu konular için bizi destekleyeceğini düşünüyoruz. Yusuf Günay da Galatasaray’ın üyesi!

Ali Koç ve Fenerbahçe’nin örgüt kurduğundan bahsediyor fakat Fenerbahçe 9 senedir şampiyon olamıyor. Kurulan örgüt ne amaçla kuruldu günün sonunda şampiyon olunacaksa Fenerbahçe şampiyon olamıyor, para işleri ise zaten Sarı-Lacivertlilerin durumu ortada, Ali Koç yaptı deniyor ise, Koç, kendisi göreve geldiğinden beri milyonlarca TL harcamasına rağmen Türkiye Kupası haricinde kupa kaldıramadı.

Temiz Eller Operasyonu çağrısı yapan Erden Timur sözleşmeli futbolcusu olan Zaniolo için örneğin ne yaptı? Takıma sponsor olan Uğur Vergili gözaltına alındığında da bir açıklaması oldu mu?

Futbolseverlerin istediği olay zaten temiz futbol. Ancak bu Temiz Eller Operasyonu yalnız hakemlerle kalmamalı, başkan yöneticisine kadar gidilmeli. Tarih olarak da şimdi değil bahis oyunlarının çıktığı zaman olan 90’lı yılların sonu 2000’lerin başlarından itibaren araştırılıp temizliğin tamamen yapılması gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Hafta sonu planı yapanlara Meteoroloji uyarısı
Ümit Erdim ile Seda Erdim ayrıldı! Resmen boşandılar!
Zuhal Topal'ın kızını paylaştı ortalık yıkıldı!
Çağla Şıkel'in Ayakları Gündem Olmuştu!
Ultra Soğuk Kırmızı Cücenin Etrafında Dönen Speculoos-3b: Sıra Dışı Bir Dünya Keşfedildi