Karara sinirlenen baba hakemin pantolonunu indirmeye çalıştı

ABD'de oğlunun oynadığı basketbol maçını seyretmeye giden ABD’li Temsilciler Meclisi üyesi baba sinirlerine hakim olamadı. Maçta verilen bir karara sinirlenen meclis üyesi, hakemin pantolonunu indirmeye çalıştı. O anlar kameralardan kaçmadı.

ABD’nin Tennessee eyaletinde, oğlunun oynadığı basketbol maçında karara sinirlenen baba tepkisini göstermek için hakemin pantolonunu indirmeye çalıştı. Sinirine hakim olamayan baba hakemler tarafından salon dışına gönderildi. Yaptığı hareketin tepki çekmesinin ardından meclis üyesi özür açıklaması yapmak zorunda kaldı.

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Jeremy Faison, liselerarası bir basketbol maçında hakeme sinirlenip pantolonunu indirmeye çalıştı. Providence Academy’nin Lakeway Christian’a karşı oynadığı maçta meclis üyesinin oğlu da karşılaşmada forma giyenlerin arasında yer aldı.

KARARA SİNİRLENİP SAHAYA İNDİ

Karşılaşma esnasında oyuncuların topu ele geçirme mücadelesi sırasında birbirlerini iten rakip oyunculara sportmenlik dışı davranıştan dolayı teknik faul verildi. Verilen karar sonrası sinirlenerek sahaya giren meclis üyesine sahayı terk etmesi gerektiği söylendi. Bunu üzerine meclis üyesi hakeme “Bana sahayı terk etmemi söyleyemezsin, bu senin hatandı” diyerek hakemin pantolonunu indirmeye çalıştı.

Olayın sosyal medyada yayılması ve büyük tepkilere yol açması üzerine bir özür açıklaması yayınlayan Faison: ”Yıllarca bir ebeveynin bir spor müsabakasında öfkesini kaybetmesinin ne kadar yanlış olduğunu düşündüm. Hristiyanlığa uygun değil, olgun bir davranış değil ve çocuk için utanç verici. Maalesef bu gece aptal gibi davrandım ve bir hakeme sinirlendim. Benimle dövüşmesini istiyordum. Kontrolümü tamamen kaybettim ve spor salonundan atıldım, tamamen aptalcaydı. Rasyonel düşüncelerin önüne geçen duygular asla iyi değildir. Umarım hakemi bulabilir ve af dileyebilirim” açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gazze'deki Yeniden İnşa: UNDP'nin Uyarısı ve Al Dardari'nin Değerlendirmesi
İsrail'den BM Genel Sekreteri'ne Sert Tepki: Gazze'deki Toplu Mezarlar Açıklamasını Reddediyor
Sırbistan'da Yeni Bir Hükümet Kuruldu!
ABD'li Yetkili: Rusya'nın Kuzey Kore'ye Yaptığı Petrol Sevkiyatı BM Yaptırımlarını İhlal Ediyor
Rio Grande do Sul'da Şiddetli Yağışlar ve Seller: Can Kaybı 13'e Yükseldi