Karayip Korsanları 6 için belirsizlik sürüyor

Disney’in Karayip Korsanları 6 ‘sı için bir yandan çalışmalar, bir yandan da belirsizlikler sürüyor. Karayip Korsanları, oldukça kârlı bir seri, ama bu yeni üyesinde Kaptan Jack Sparrow rolüyle Johnny Depp’in yer alması zor görünüyor.

Karayip Korsanları 6 için belirsizlik sürüyor. Geçtiğimiz sene yaptığımız bir haberimizde, Disney’in bu seri için heyecan verici yeni detaylar peşinde olduğundan söz etmiştik. Öte yandan hayranlar, yeni filmde Depp’in de olması için imza kampanyası başlatmış ve 33 binin üzerinde imzaya ulaşmıştı. Ve bir yıl sonra…

Change.org üzerinden erişebileceğiniz “We want JOHNNY DEPP back as CAPTAIN JACK SPARROW” başlıklı kampanya, an itibarıyla 540 bin dijital imza rakamını geride bıraktı.
Kampanya’da, Johnny Depp’in rolden uzaklaştırılmak istenildiği ve hayranlar olarak bunun gerçek sebebini bilmedikleri belirtilerek, Jack Sparrow olmadan filmin hayal edilebilir bile olmadığı belirtiliyor.

Bilindiği üzere Depp, son dönemde çeşitli mahkeme süreçleriyle gündemde ve pek de keyifli zamanlar geçirdiğini söylemek güç. Ünlü aktör, İngiltere’de görülen davayı kaybettiği için Warner Bros. ile yollarını ayırmış ve Fantastic Beasts 3’teki karakteri Gellert Grindelwald’u Mads Mikkelsen’a devretmişti.

Bu kadar fazla sayıda imzadan sonra Disney’in Karayip Korsanları 6 için nasıl bir yol haritası izleyeceği belli değil, ama Depp’in sıkı bir hayran kitlesinin olduğu ve bunun da yapımcılar için “para” anlamına geldiği bir gerçek.

Keenetic City kablosuz router ile geniş kablosuz ağ mümkün

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Ses Dalgalarıyla Deniz Yaşamını Canlandırmak: Avustralya'nın Resif Şarkısı Projesi
Tanol Türkoğlu: Teknoloji Kullanımında Güvenlik ve Etik Önemli
Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!