Karayip Korsanları Filminin Oyuncusu Köpekbalığı Saldırısında Kaybetti: Kolu ve Bacağı Bulunamadı!

Tamayo Perry, "Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde" filminde rol alan bir aktördü. Dün, Hawaii Takım Adaları'nın Oahu Adası açıklarında sörf yaparken köpekbalığının saldırısına uğradı ve maalesef hayatını kaybetti.

Tamayo Perry, "Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde" filminde rol alan bir aktördü. Dün, Hawaii Takım Adaları'nın Oahu Adası açıklarında sörf yaparken köpekbalığının saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti.

49 yaşındaki Tamayo Perry, aynı zamanda bir cankurtaran ve sörf eğitmeniydi. Cansız bedeni, Oahu Adası'nın Kuzey Kıyısı'ndaki Malaekahana Plajı'nda yerel sörfçüler tarafından bulundu. Perry'nin bir kolu ve bir bacağının eksik olduğu belirtildi.

Honolulu Acil Servis Departmanı, ilk acil çağrının pazar günü saat 13.00 civarında geldiğini ve Perry'nin cesedinin jet ski ile kıyıya getirildiğini açıkladı.

Honolulu Okyanus Güvenliği şefi Vekili Kurt Lager, Perry'nin "herkes tarafından sevilen bir cankurtaran" olduğunu vurgulayarak, "Kuzey Kıyısı'nda çok iyi tanınıyordu. Dünya çapında ünlü bir profesyonel sörfçüydü. Tamayo'nun enerjisi bulaşıcıydı ve insanlar onu ne kadar çok sevdiyse o da onları o kadar çok seviyordu" şeklinde konuştu.

Honolulu Belediye Başkanı Rick Blangiardi ise Perry'nin ölümünü trajik bir kayıp olarak nitelendirdi ve "Tamayo efsanevi bir denizciydi ve büyük saygı gösteriliyordu" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.