Karayip Korsanları Yıldızı Tamayo Perry, Hawaii'de Köpekbalığı Saldırısında Hayatını Kaybetti

Hawaii'de sörf yaparken köpekbalığı saldırısına uğrayan ve yaşamını yitiren 'Karayip Korsanları' filminin yıldızı Tamayo Perry için üzücü kayıp. Honolulu acil servisleri, Perry'nin Pazar günü öğleden sonra Malaekahana Plajı'nda hayatını kaybettiğini doğruladı.

Hawaii'nin ünlü sörf bölgelerinden birinde gerçekleşen trajik olayda, 'Karayip Korsanları' filminin yıldızı Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

"Karayip Korsanları" filminin yıldızı Tamayo Perry, Hawaii'de sörf yaparken köpekbalığı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Honolulu'nun acil servisleri, 49 yaşındaki Perry'nin Pazar günü öğleden sonra öldüğünü doğruladı. 

Yerel saatle 13.00 sıralarında Malaekahana Plajı'na acil servisler çağrıldı. Aynı zamanda cankurtaran olan Perry'nin jet ski ile kıyıya getirildiği, ancak sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı açıklandı. Perry'nin ekipler tarafından bacağı ve kolu kopmuş halde bulunduğu bildirildi. Yerel sörfçüler de Perry'yi bir kolu ve bacağı kopmuş şekilde bulmuştu. 

Sağlık ekipleri, Perry'nin birden fazla köpekbalığı saldırısına uğradığını belirtirken, güvenlik görevlileri saldırının ardından bölgede köpekbalığı uyarıları yayınladı.

TAMAYO PERRY KİMDİR?
1975 doğumlu olan Perry, Oahu'nun doğu tarafında büyümüş ve kariyerini Kuzey Kıyısı'nda sürdürmüştü. 12 yaşında sörf yapmaya başlayan Perry, gençliğinde sörf tahtası ödünç alarak sessiz ve yükselen bir yerel çocuk olarak tanındı. 1997'de en sevdiği sörfçüler Gerry Lopez ve Tom Carroll'dan esinlenerek tüp sürüş stili geliştirdi. İki yıl sonra Pipeline Masters'ı kazandı ve 2005'te Pipeline'ın en ünlü sörfçülerinden biri olarak tanındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.