"Kardeşimi öldüren adam sarayında kömür gibi yansın"

100 kişinin öldüğü Ankara Tren Garı katliamına ilişkin 36 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması bugün görülüyor. Barış mitingi için toplanan kitlenin arasına giren iki IŞİD’li canlı bombanın gerçekleştirdiği...

100 kişinin öldüğü Ankara Tren Garı katliamına ilişkin 36 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması bugün görülüyor. Barış mitingi için toplanan kitlenin arasına giren iki IŞİD’li canlı bombanın gerçekleştirdiği katliama ilişkin 36 kişi hakkında açılan dava Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Saat 10.00’da başlayan duruşmayı, birleştirilen Ankara 10. ve 11. Ağır Ceza Mahkemeleri’nin salonunda görüyor.

POLİS "AİLELER ŞOV YAPIYOR" DEDİ, GERGİNLİK YAŞANDI

Salonda yer alan çevik kuvvet polislerinden birinin, "Aileler şov yapıyor" dediği iddiası üzerine aileler ve avukatlar çevik kuvvet polislerine tepki gösterdi. Çevik kuvvet polislerinin ismi de tutanağa alınırken, "aileler şov yapıyor" dediği iddia edilen bir çevik kuvvet polisi duruşma salonundan dışarı çıkartıldı.

"KARDEŞİMİ ÖLDÜREN SARAYINDA KÖMÜR GİBİ YANSIN"
Duruşma salonuna alınmayan bir katliam kurbanının ablası güvenlik görevlilerine "Sen kardeş acısı yaşadın mı? Babamı 6 ay sonra kaybettim. Kardeşimi toprağa verdikten sonra babamın da katili Tayyip. Bakmayın, seyretmeyin polis efendiler. Bu memleket elden gidiyor. Türkiye Cumhuriyeti'ni elden götürdü bu adam. Allah'ım sana güveniyorum. Kardeşimi öldüren adam Saray'ında kömür gibi yansın" diye feryat etti. 

10 SANIK AVUKATI ÇEKİLDİ

Gar katliamı davasında sanık avukatlarından 10'u "çekilme" kararı aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Acun Ilıcalı’nın Premier Lig hayali sona erdi!
Green Card başvuru sonuçları açıklandı!
Tayyargiller Hakkında Skandal Haber! 'Sahte Doğum ve Taşıyıcı Anne' İddiası!
Mevduat Faizleri Düşüşte! 1 Milyon TL'nin 32 Günlük Getirisi Ne Kadar Oldu?
Sosyal Güvenlik Kurumu, 81 Yeni İlacı Geri Ödeme Listesine Ekledi