Kardeşler Arasında Silahlı Kavga: Biri Yaralandı, Diğeri Kaçtı

Muğla Ortaca'da H.A., alacak-verecek yüzünden kardeşi Şahin A.'yı bacağından vurdu. Silahının tutukluk yapması ve çevredekilerin müdahalesi sonrası H.A. olay yerinden kaçtı. Şahin A., hastaneye kaldırılırken polis kaçan H.A.'yı arıyor.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, alacak-verecek meselesi yüzünden tartışan H.A. ve kardeşi Şahin A. arasında kavga çıktı. H.A., yanındaki silahla kardeşine birkaç kez ateş açtı ve bacağını vurarak ağır yaraladı. Silahının tutukluk yapması ve çevredekilerin müdahalesiyle H.A. olay yerinden kaçtı. Polis, H.A.'yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, H.A. ve kardeşi Şahin A. arasında alacak-verecek meselesi yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü. H.A., yanındaki silahla kardeşini bacağından vurdu ve birkaç kez ateş açtı. Silahının tutukluk yapması ve çevredekilerin müdahalesi sonucu H.A., olay yerinden kaçtı. 

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, bacağına kurşun isabet eden Şahin A.'yı hastaneye kaldırdı. Polis, H.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. İki kardeşin silahlı kavgası, bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.