Kardeşlerim dizisinde şoke eden veda şaşırttı!

'Kardeşlerim' dizisinde Fadik Sevin Atasoy'un canlandırdığı 'Şengül' karakteri izleyenlere duygusal anlar yaşatarak diziye veda etti! Şengül öldü mü..

Kardeşim' Dizide Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy'un akıbeti merak konusu oldu. Şengül, dizinin 112. bölümünde ailesine bıraktığı mesajla izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizide Şengül'ün kaza sonucu hayatını kaybettiği söyleniyor. Yapım, dizinin sevilen Şengül karakterine hayat veren Fadik Sevin Atasoy hakkında açıklama yaptı:
"Değerli izleyiciler, Kardeşlerim dizisinde 'Şengül' karakterini 4 yıldır başarıyla canlandıran değerli oyuncumuz Fadik Sevin Atasoy yeni sezonda sağlık sorunu nedeniyle dizimize ara veriyor. NGM ailesi olarak sevgili Fadik'e acil şifalar diliyor, her zaman onun "kardeşlerim" yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz.

FADİK ATASOY, SOSYAL FADİK SEVİN ATASOY DİZİDEN AYRILDI! 

"Fadik Zamanı" mesajını paylaştı. Atasoy, paylaşımına şu ifadeleri ekledi:
"Sevgili 'kardeşlerim', sevgili izleyicilerim; 4 sezon 108 bölüm boyunca sevdiğiniz karakterinizi hak ettiğiniz gibi yaratabilmek için bedenim ve kalbimdeki her şeyi verdim. Ama artık öyle. "Fadik" zamanıdır. Annemin kollarında şifa buldum ve bir süre dinlendim. Annem kahvenin içindeki eşyalarımı görünce "Sağlığım yerinde" dedi. Güzel dileklerinizi ve dualarınızı takdir ediyorum. Sana her zaman hak ettiğin birçok yaratımı getireceğim. "Seni çok seven Fadik"

.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin bir oyuncusu daha skandalla gündeme geldi!
İklim Değişikliği ve Artan Sıcaklık: İnsan Vücudunun Dayanma Sınırları Tehlikede
Oxford Araştırmacılarından Kara Deliklerde "Dalma Bölgesi" Keşfi
Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu