Kardeşlerim Dizisinin Muhteşem Çıkışı Diğer Kanalları Harekete Geçirdi

Kardeşlerim dizisi daha ekranlara düşmeden tüm beğenileri kazandı! Muhteşem çıkışı ile ekranlarda hareket sağladı

Cumartesi günü kanal yayınları denildiğinde son haftalarda Kardeşlerim dizisi akla geliyor. 4 kardeşin yaşadığı acı dolu olayları anlatan dizinin reytinglerde sürekli tavan yapması, Trt1'de yayın yapan Gönül Dağı dizisinin de yerini almak üzere olduğunu gösterdi. Geçtiğimiz haftalarda Fox Tv'de Cumartesi günleri yayınında yer alan Sen Çal Kapımı Haziran ayına ertelenmiş onun yerine Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı dizi yayınlanmaya başlamıştı. Ancak Atv'de yayınlanan Kardeşlerim dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin de reytinglerinin düşmesine sebep olmuştu.

Fox Tv'nin Zirvede Kalma Hamlesi                                          

 

Son haftaların Cumartesi yapıtları arasında bulunan Kardeşlerim dizisine rakip dayanmaması Fox Tv'yi yeniden harekete geçirdi. Fox Tv'de cumartesi günleri yayınlanan iki dizinin de Kardeşlerim dizisine rakip olamaması, kanal yapımcılarının bu durum için yeni bir hamle yapmasına sebep oldu. Trt1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin bile reytinglerini alt üst eden Kardeşlerim dizisine, Fox Tv yeni bir rakip getiriyor. 4 sezondur yayında olan ve büyük bir izleyici grubuna hitap eden dizi, 10 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak.

Kardeşlerim Dizisinin Yeni Rakibi Belli Oldu

 

Atv'nin Cumartesi dizisi Kardeşlerim'de olaylar farklı farklı noktalara giderken,  Fox Tv bu diziye 4 sezondur yayında olan Savaşçı dizisini rakip olarak getirdi. Zengin oyuncu kadrosuna sahip olan Savaşçı dizisinin 100 ncü bölümü 10 Nisan Cumartesi günü Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Bu hafta yayın ekranında değişiklik yapan Fox tv'nin bu değişikliğinin sonucu ise önümüzdeki hafta yapılacak olan reyting sonuçlarıyla ortaya çıkacak. Atv'nin drama filmi ile Fox Tv'nin vazgeçilmez dizisi arasındaki reyting yarışında hangi dizinin zirvede olacağı konusu ise izleyiciler arasında merak konusu oldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Emekliler İçin Müjdeler Bitmiyor! Bu Hizmet Tamamen Ücretsiz!
Borsa, Altın ve Dolar 23 Yıl Sonra Bir İlk Yaşayabilir: Alarm Zilleri Çalıyor!
Ukrayna'dan yola çıktı Türkiye'ye gelecek: İliklerimize kadar donacağız!
Öğrencilerden sonra emeklilere de sunuldu! Bundan böyle onlar da indirimli alabilecek!
Hadise Geri Dönüyor: Sing Again'de Jüri Koltuğunda!