Kardeşlerin arasındaki arazi kavgası kanlı bitti! Baba ve oğlu yaralandı

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi'nde, bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada iki kardeş arasında yaşanan olay kanlı bir şekilde sonuçlandı. H.A. isimli kardeş, arazi meselesi yüzünden çıkan tartışmada abisi S.A. ve ağabeyinin oğlu D.A.'yı bıçaklayarak yaraladı.

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi'nde, iki kardeş arasında devam eden arazi anlaşmazlığından kaynaklanan bir kavga kanlı bitti. H.A. isimli kardeş, tartışmanın büyümesi üzerine üzerindeki bıçakla abisi S.A. ve ağabeyinin küçük oğlu D.A.'yı bıçaklayarak yaraladı. İşte olayın detayları:

KAVGA ARAZİ ANLAŞMAZLIĞINDAN ÇIKTI

Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 4. Sokak'ta meydana gelen olayda, H.A. ile abisi S.A. arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

BIÇAKLI SALDIRI: BABA VE OĞLU YARALANDI

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine H.A., yanında bulunan bıçakla abisi S.A. ve abisinin küçük oğlu D.A.'ya saldırdı. Olayda baba ile oğlu bıçakla yaralanarak kanlar içinde kaldı.

Olayın duyulması üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı baba ile oğluna olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Polis ekipleri olay yerine gelerek saldırgan H.A.'yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yaşanan arazi anlaşmazlığı, aile içi şiddete dönüşerek kanlı bir olaya neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat konuştu: "Krizin bedeli emekçilere ödetiliyor"
Yücel'den 'tasarruf paketi' tepkisi: 1Asıl hedef yerel seçimlerde 1. parti olan CHP’yi zayıflatmak"
Özel: "Soma davası yeniden görülmeli"
Meteoroloji Kars’ı uyardı: Toz taşınımı geliyor
4 öğretmenin tacizle suçladığı müdür başka okula tayin edildi