Kargo Bölümünde Yangın İkazı: Uçakta Acil Tahliye!

Pakistan'ın Fly Jinnah havayoluna ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, kargo bölümündeki yangın ikazı nedeniyle Lahor Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolcular, panik içinde acil tahliye botlarıyla uçağı terk etti..

Pakistan’ın Fly Jinnah havayolu bünyesinde bulunan bir Airbus A320 yolcu uçağı, kargo bölümündeki yangın ikazı nedeniyle Lahor Havalimanı’na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Uçak, havalimanı yetkilileri tarafından öncelikli olarak iniş için yönlendirildi. İniş sonrasında, acil tahliye botları (slide) açılarak yolcuların uçağı terk etmesine olanak sağlandı.

PANİK ANLARI

Uçak iniş yaptıktan sonra, yolcular panik içinde acil tahliye botlarından uçağı boşalttı. Bu esnada birçok yolcu, yaşanan anları cep telefonlarıyla kaydetti. Yangın ikazının ardından uçakta yaşanan bu telaş, yolcular arasında kısa süreli bir panik yarattı. Havalimanı güvenlik ekipleri, yolcuları hızlı bir şekilde güvenli bir alana yönlendirdi.

OLAYIN ARDINDAKİ SEBEPLER

Yetkililer, uçağın kargo bölümünde yangın tehlikesinin bulunup bulunmadığını araştırmak için incelemeler başlattı. Fly Jinnah, olaya ilişkin detaylı bir açıklama yaparak, yolcuların güvenliğini her zaman öncelikli hedef olarak belirlediklerini vurguladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.