Kargo Gemisi Arızası Nedeniyle İstanbul Boğazı'nda Trafik Askıya Alındı

İstanbul Boğazı'nda yaşanan trafik durma noktası! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, "SNP PAZAR" adlı genel kargo gemisinin makine arızası sebebiyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü önlerinde çift yönlü ve geçici olarak trafik durduruldu.

İstanbul Boğazı'nda yaşanan gelişme, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından duyuruldu. "SNP PAZAR" adlı 80 metrelik genel kargo gemisinin makine arızası nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü önlerinde trafik durma noktasına geldi. KURTARMA-7 römorkörü, gemideki arıza nedeniyle olay yerine yönlendirildi.

Kıyı Emniyeti'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklama, İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğinin geçici olarak çift yönlü olarak askıya alındığını bildirdi. Bu durum, boğazdaki gemi trafiğinde geçici bir duraksamaya ve düzenlemeye neden oldu. Gemideki arıza giderildikten sonra trafik normale dönecek.

GEMİ TRAFİĞİ NE ZAMAN DEVAM EDECEK?

İstanbul Boğazı'nda durdurulan gemi trafiğinin ne zaman açılacağı ise merak ediliyor. Çift yönlü olarak askıya alınan trafikle beraber pek çok gemi bekleyişe geçti. Kargo gemisinde meydana gelen arızanın giderilmesinin ardından, gemi trafiğinin açılarak işleyişe devam etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kazanan İsveç Oldu!
Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi