Karısını bıçaklayıp, aynı bıçakla intihar etti! Son dakika!

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi Ebusuud Efendi Caddesi'nde meydana geldi. Karısını bıçakladığı o bıçakla da intihar etmişti. Olay Samsun'da yaşandı. Samsun'da hem cinayet hem intihar aynı anda..

Samsun'da eşini bıçaklayan kişi aynı bıçakla intihar etti.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Cedit ilçesi Ebusuud Efendi Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir mobilya mağazasında çalışan E.A (38), tartıştığı eşi L.Ö.A'yı (34) bıçakla sol karın boşluğundan yaraladı. Ev. E.A bu kez de aynı bıçakla sol göğsünden 4 yerinden yaralandı. Kadının kendini evden dışarı atıp yardım istemesi üzerine olay yerine ambulans ve polis devriyeleri sevk edildi. E.A ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, L.Ö.A ise özel araçla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. E.A. ağır yaralandı. Doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Hastanede tedavi altına alınan L.Ö.A, "Önce beni bıçakladı, sonra da kendini defalarca bıçakladı."

Çiftin 5 yıldır evli olduğu, yaklaşık 2 yıl önce bebeklerinin doğumdan bir gün sonra öldüğü, bundan sonra çocuk sahibi olamayacakları için ara sıra tartışma yaşadıkları öğrenildi. Prosedürler. E.A'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Grup Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na gönderildi. dava halen araştırılmaktadır..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.