Karne heyecanını yaşamadan hayatını kaybetti!

Özkonak'ta yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Havva Hazal Yılmaz... Gözyaşları arasında son yolculuk... Genç öğrencinin ölümü okul topluluğunu derin bir üzüntüye boğdu

Nevşehir'in Özkonak ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Havva Hazal Yılmaz, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Genç yaşta aramızdan ayrılan Yılmaz'ın okuldaki masasına bırakılan karnesi ve takdir belgesi, duygusal anlar yaşattı.

GENÇ ÖĞRENCİNİN SON YOLCULUĞU

Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Havva Hazal Yılmaz, Özkonak ilçesinde gece yaşanan kaza sonucu hayatını kaybederek bugün toprağa verildi.

DUYGUSAL VEDA

Ölüm haberi, sınıf arkadaşları, öğretmenleri ve sevdikleri arasında derin bir üzüntü yarattı. Yılmaz'ın masasına bırakılan karnesi ve takdir belgesi, duygusal anların yaşattı. Genç kızın ardından gözyaşları kaldı.

OKUL TOPLULUĞUNDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, resmi bir paylaşımla genç öğrencinin trajik kaybını duyurarak başsağlığı dileğinde bulundu. Hayatının baharında kaybedilen Havva Hazal Yılmaz'a Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır dileyen paylaşımda, acı kayıp okul topluluğunu derinden etkiledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı