Kars’ı dolu vurdu! Kars'ta cadde ve sokaklar göle dönüştü

Kars'ta sağanak yağışın ardından her yer yağmur suyu oldu! Kars'ta sağanak yağışın ardından aniden bastıran dolu, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yollar Göl'e dönüştü! Kars'ta hayat kasa süreliğine de olsa durdu!

Kars'ta şiddetli yağışın ardından aniden oluşan dolu fırtınası vatandaşlara büyük darbe vurdu. Vatandaşlar araçlarını battaniye ve kartonla örterek doludan korumaya çalıştı.

Şehrin yoğun yağış ve dolusu hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaklaşık 15 dakika süren dolu, bir anda çevreyi beyazlattı ve şehrin ana caddeleri sular altında kaldı.

""KURBAN OLDUĞUM GÖRÜYOR, KİME NE VERECEĞİNİ BİLİYOR"

Son günlerde Kars'ta yaşanan dolunun da etkisini fark eden vatandaşlar, "Vallahi tekrar merhaba, Ben yine, yine Kars. Şans eseri bu yıl doludan payımıza düşeni aldık. Kendini kurban olarak görüyor, kime ne vereceğini biliyor. Çok fazla yağmur yağdı. Kent merkezinde ana yol ve dört yol sular altında kalırken vatandaşlar ayakkabıyla yürüyor. Ben de az önce sırılsıklam olmuştum. Ekili tarlalara bakarken, "Arabayı kurtarmak için ıslandım" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.