Karşıyaka filesinde seri sonu

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu'nda evi Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nu dolduran taraftarının önünde önder Göztepe'ye 3-1 yenik olan Karşıyaka'nın 6 maçlık yengi serisi sona erdi.

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu'nda evi Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nu dolduran taraftarının önünde önder Göztepe'ye 3-1 yenik olan Karşıyaka'nın 6 maçlık yengi serisi sona erdi. Ligde üst üste Sakarya Voleybol, Çiftlikköy Bld (D), Muratpaşa Bld, Vakıfbank (D), Nermin Hanım Zeytinliği Havran Bld ve AVR Atletik (D) galibiyetleriyle ilk 4 için iddialı konuma gelen yeşil-kırmızılılar, mutlak yengi hedefiyle çıkmış olduğu derbiden puansız ayrılarak Play-Off oynamayı oldukça zora soktu.

Son 3 maçında İstanbul BŞB, Edremit Belediye Altınoluk (D) ve Yeşilyurt'la karşılaşacak 12 galibiyetli 5'inci sıradaki Karşıyaka'nın 16'şar galibiyeti bulunan ilk 3 sıradaki Göztepe, İstanbul ve Edremit'i soruşturma şansı kalmadı. Karşıyaka kalan 3 maçta bir basamak üstünde 4'üncü sıradaki 13 galibiyetli Muratpaşa Belediyespor'u geride bırakmaya çalışacak. Karşıyaka (33) ve Muratpaşa'nın (40) yengi eşitliği halinde puanı fazla olan ekip son Play-Off biletini kapacak.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti